Mobcom Kft.

Az ön igénye, a mi kihívásunk!

Legyen a problémája vagy más, mi segítünk!

Miért érdemes hozzánk hoznia sérült készülékét?

Üzletünk már több mint két évtizede foglalkozik készülékek javításával, ezzel Orosházán és vonzáskörzetében mi vagyunk a legtapasztalatabb szerviz. Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége! Szervizes kollégáink igyekeznek a kedvező áron, gyorsan végezni készüléke javításával! Ezen felül:

  • Sikerdíjas szolgáltatást kínálunk, így a nem javítható készülékek esetén a szervizköltség nem kerül elszámolásra!
  • Német és holland beszállítóink jóvoltából biztos lehet abban, hogy kérésére alacsony áron eredeti gyári Service Pack alkatrészhez jut!
  • Javításainkra akár 6 hónap garanciát vállalunk!
  • Kedvezmények! Nálunk végzett javítások után a tartozékainkat (kijelzővédő fólia, tok, töltők stb.) árengedménnyel kínáljuk ügyfeleinknek!

Chat felületeinken bármikor érdeklődhet szervize állapotáról, elkészült javítás esetén pedig SMS-ben értesítjük ügyfeleinket!


Leggyakrabban szervizelt márkáink:

asd

Szolgáltatások

Tekintse meg szolgáltatásainkat!

MAC ÉS PC JAVÍTÁS

Vállaljuk minden típusú számítógép, laptop, notebook stb. teljes körű szervizelését legyen szó hardveres vagy szoftveres problémákról: Hibaüzenetek bootoláskor, rendszeres crash és újraindulás, beázás, meghibásodott alkatrészek cseréje stb.

KIJELZŐ CSERE

Elég egy szerencsétlen esés és többé nem ad képet készülékünk vagy nem működik az érintőpanelje. Ha az adatainkról nem készült biztonsági másolat akkor akár több száz családi képtől kell búcsút intenünk... ha csak nem cserélünk benne kijelzőt! Megbízható beszállítóink segítségével alacsony áron kiváló minőségű kijelzőkkel dolgozunk!

AKKUMULÁTOR CSERE

Az akkumulátor állapota a folyamatos töltés és merülés következtében degradálódik az idő múlásával és egyre rövidebb üzemidővel látja el készülékünket. Az akkumulátorok átlag életkora ~2 év, ami után érdemes azt cserélni különben az felfújódhat és tabletek, telefonok esetében eltörheti a kijelzőt.

BEÁZÁS KITAKARÍTÁSA

Megfagy a vér az ember ereiben mikor meglátja saját telefonját vízbe esni, és általában ez után követjük el a legnagyobb hibát azzal hogy megpróbáljuk bekapcsolni a zárlatos készüléket vagy ami mégrosszabb, ha töltőhöz csatlakoztatjuk! Ilyenkor a legjobb amit tehet az ember hogy kiveszi az akkumulátort, azonban ha nem lehetséges haladéktalanul szervizhez kell fordulni; minden perc számíthat a készülék megmentésében! Hozza be hozzánk és mi S.O.S.-ben javítjuk!

TÖLTŐCSATLAKOZÓ PORT CSERE

Előfordul, hogy a bedugott kábellal nem mindig tölt a készülék és sokszor mozgatni kell azt a készülék töltőcsatlakozójánál hogy folytassa a töltést? Rendszeresen cserélnie kell a töltőkábelt? Töltőre dugva újraindul a készülék folyton? Ezek a problémák a töltőcsatlakozó port meghibásodására utalhatnak. Érdemes nem feszegetni a kábellel a telefon töltőcsatlakozóját, mivel az kiszakadhat vagy zárlatot okozhat, ami végül pedig a készülék végét jelentheti! Mi megjavítjuk a töltőcsatlakozót akár aznapra is!

TELEFON ÉS TABLET FUNKCIÓ GOMBJAINAK (HANGERŐ, BEKAPCSOLÓ, HOME, NÉMÍTÓ STB.) CSERÉJE, KAMERÁK CSERÉJE

Nehezen nyomódik a gomb, vagy talán nem is regál semmire? Ennek oka sokféle lehet, a leggyakoribbak: beázás, öregedés, külső fizikai sérülés. Legyen bármi is az oka, mi megjavítjuk! Kamera esetében legyen szó betört kamera üvegplexiről vagy magáról a kameráról, mi helyreállítjuk a képalkotást a készülékében!

SZOFTVERCSERE ÉS VÍRUSÍRTÁS

Gyanítja, hogy készüléke megfertőződött rosszindulatú programokkal? Ha észlelte, hogy készülékének teljesítménye lelassult, a rendszer időnként indokolatlanul összeomlik, a böngésző megváltozott, antivítus program nem indítható vagy zavarja a mindenütt jelenlevő reklámok, akkor a feltételezése valószínűleg helytálló. Mi átvizsgáljuk készülékét és hatékonyan távolítjuk el a kéretlen malware programokat, vagy akár újra is telepítjük készüléke szoftverét!

HANGSZÓRÓ / AUDIO ÉS MIKROFON JAVÍTÁS

Recseg, kihagy a hangszóró? Nem hallják a vonal túloldalán amit mondani szeretne? Jobb esetben sokszor csak a porszűrő dugul el amihez elég egy takarítás is, viszont ha szennyeződés bekerül a komponensbe akkor sokszor csak a csere segíthet!

BELSŐ HÁLÓZATOK KONFIGURÁLÁSA, JAVÍTÁSA

Sok bosszúságot tud okozni ha nincs internet elérhetőségünk. Ezt okozhatja a vezérlő készülékek részleges vagy teljes meghibásodása (router, gateway, hálózati kapcsoló), téves konfigurációs beállítások , firmware - hardver közötti inkompatibilitás stb. Forduljon hozzánk bizalommal, kiszállási díj ellenében akár otthonába is ellátogatunk!


Kérdése van?

Forduljon hozzánk kérdésével a weboldal chat felületén keresztük, telefonon, e-mailben vagy egyéb közöségi oldalainkon keresztül!

Kapcsolat